Klasa vozila u kojoj trenutno dominiraju Nissan Qashqai, Kia Sportage, Renault Kadjar i Volkswagen Tiguan već godinama kontinuirano raste pa je gotovo nemoguće pronaći proizvođača koja nema svog predstavnika među trenutno najpopularnijim automobilima u Evropi.

Uz nedavno predstavljeni Volkswagen Tiguan, ponudu će idućeg mjeseca upotpuniti Škodin SUV model Kodiak, a na prošlonedeljnom predstavljanju u Barseloni u svet je lansiran i prvi Seatov SUV Ateca.

Seat Ateca

Već na prvi pogled možemo videti kako je ovo Leon u povišenom izdanju, odmah nam je vidljiv prepoznatljiv Seatov dizajn. Seatov novitet dugačak je 4.36 m. (2cm kraći od Qashqaija) a ima identičan međuosovinski razmak kao Seat Leon (2,64 m).

Seat Ateca

Kada na jesen stigne u prodajne salone, Seat Ateca bit će dostupan s nekoliko turbomotora. Ponudu otvara 1,0 trocilindraš sa 115 KS dok snažnija 1,4 verzija nudi 150 KS. Osnovni dizelaš je 1,6 TDI sa 115 KS, a sledi 2,0 TDI u verzijama sa 150 i 190 KS. Prema fabričkim podacima, prosečna potrošnja goriva kreće se između 4,3 i 5 litara na 100 km.

Seat Ateca

Sve verzije serijski dolaze sa 6-to brzinskim ručnim menjačem i prednjim pogonom dok kao opciju kupci mogu birati 7-mo brzinski DSG automatik i pogon na svim točkovima.

Seat Ateca

Unutrašnjost Atece je potpuno usklađena sa spoljašnjim dizajnom.

Štedimo Vaše
vreme

Izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP

Štedimo Vaš
novac

Provereno najpovoljniji u gradu - uverite se sami

Najbolji uslovi
plaćanja

3 do 12 rata, čekovi, platne kartice, admin. zabrane ...

85% naših novih klijenata su Vaša preporuka!


Hvala Vam što ste nas preporučili svojim prijateljima.